DOO RAKIĆ: 19 Međunarodni sajam Gospodarstva “Mostar”

16/04/2016
Posted by: rakicdoo

DOO RAKIĆ bavi se prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača. Počeli smo kao kao malo preduzeće, sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, a danas su zastupnici mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Na 19. Međunarodnom Sajmu Gospodarstva u Mostaru, brojnim posjetiteljima izložili smo izuzetno obiman i kvalitetan asortiman mašina, pre svega traktora, renomiranog japanskog proizvođača KUBOTA. Iz široke ponude poljoprivrednih, voćarsko-vinogradarskih i komunalnih traktora snage od 14 KS do 140 KS, pažnju privlače izuzetno moćni ali i elegantni komunalni traktori BX2350 (23 KS) i STV 32 (32 KS), te samohodne kosačice G26HD (26 KS) i F2880 (28 KS).

DOO RAKIĆ je lider na tržištu poljoprivredne mehanizacije u Semberiji! Naš cilj je porast primarne poljoprivredne proizvodnje, porast našeg udela na tržištu poljoprivrednih mašina i porast broja naših zadovoljnih klijenata.

Poseban specijalitet izloženog programa je, čini se, specijalno vučno-terensko vozilo RTV 900 (16-25 KS), “mali džip” upotrebljiv u različitim uslovima i za najrazličitije namene – za održavanje zelenih površina, za čišćenje snega, ali i za potrebe vojske itd.

Kako to i priliči “japancima”, i traktori i druga namenska vozila KUBOTA odlikuju se izuzetnim kvalitetom i tehnološkim rešenjima, koji zadovoljavaju i najstrožije zahteve EU. U sve modele su ugrađeni motori KUBOTA, čije su glavne karakteristike mala potrošnja i dug radni vek. I inače, KUBOTA motori spadaju među najprodavanije na svetskom tržištu u oblasti poljoprivrede i građevinarstva.

Nudeći i preporučujući ove proizvode, DOO RAKIĆ potvrđuje da su došli do stadijuma kada svakom kupcu mogu da ponude kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i obezbeđen servis i rezervne delove u garanciji i van nje.

Pogledajte galeriju slika

Čime se još bavimo

Naš cilj je porast primarne poljoprivredne proizvodnje, porast našeg udela na tržištu poljoprivrednih mašina i porast broja naših zadovoljnih klijenata.

  • PRODAJA MEHANIZACIJE
  • SERVIS MEHANIZACIJE
  • REZERVNI DIJELOVI
  • ZAMJENA (Staro za Novo)
  • BENZINSKA PUMPA
Category:

Komentariši